Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Krispys Cheese – 0363 – Padovan

149,00 ден

Вкусни и хранливи бисквити во форма на коски, со вкус на сирење кои што треба да се даваат помеѓу оброци или пак како награда, но не како замена за оброк.

Пакување од 400 грама.