Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Мини бисквит за куче месо 400 G

150,00 ден

Линија на здрави, вкусни и оригинални бисквити за кучиња, направени само од природни состојки наменети исклучиво за човечка исхрана и во согласност со традиционалните правила на занаетчиско правење леб.

Сурова шунка
СОСТАВ: Пченично брашно од типот „0“, интегрално брашно, јајца, 3% мелена свинска шунка, Дехидриран зеленчук (Домат, Црвена блитва), Животински масла и масти (рафинирано чисто свинско маст), Глукозен сируп. Средства за подигање: динатриум дифосфат, натриум киселина карбонат, скроб.
АНАЛИТИЧКИ КОМПОНЕНТИ: Влага 8,30%, сурови протеини 11,50%, сурови масла и масти 4,60%, сурови влакна 1,50%, суров пепел 1,25% калциум 321 mg/kg, фосфор 1600 mg/kg, натриум.

Месото
СОСТАВ: Пченично брашно тип „0“, интегрално пченично брашно, Свинско месо (Greppole) 4%, Животински масла и масти (рафинирано чисто свинско сало), Глукозен сируп. Средства за подигање: динатриум дифосфат, натриум киселина карбонат, скроб.
АНАЛИТИЧКИ КОМПОНЕНТИ: Влага 8,70%, сурови протеини 13,10%, сурови масла и масти 3,70%, сурови влакна 1,40%, суров пепел 1,21% калциум 538 mg/kg, фосфор 2100 mg/kg/kg, натриум.