Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

GetOff Спреј за миленици 0273 Padovan

250,00 ден

Get Off спречува, мачки и кучиња да одат по нужда на непожелни места  ( различни агли, растенија, врати, цвеќиња, порти итн..) без никакво оштетување на предметите или работите на кои се нанесува. Безопасно за животните.

Пакување од 250мл.