Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

МАКСИ АТЛЕТИК ХРАНА ЗА КУЧИЊА 15 КГ

1.900,00 ден

Макси Атлетик

Комплетна храна за млади, изложбени и кучиња во полесна обука

 • Активност на љубовникот:
  • Активен
 • Пакување:
  • 1 кг, 15 кг, 3 кг
 • Возраст:
  • Превојот Млад, Пораснато
 • Големина на куче:
  • средината, голем
  • ОПИС НА ХРАНАТА

   Комплетна храна за млади, изложбени и кучиња во полесна обука. Премиум храна богата со природни, добро избалансирани есенцијални амино киселини и висококвалитетни, лесно сварливи масти.

   Состојки: дехидрирано пилешко, свинско и говедско месо, пченка, ладно цедено растително масло, маснотии, тестенини од репа, квасец, лецитин.

   • Протеини
    • 27%
   • Пантонска киселина
    • 12 mg
   • Масти
    • 16%
   • Ниацин
    • 24 mg
   • Сурово влакно
    • 2,7%
   • Витамин Ц
    • 60 mg
   • Пепел
    • 9,2%
   • Фолна киселина
    • 0,4 mg
   • Калциум
    • 1,7%
   • Холин хлорид
    • 750 mg
   • Фосфор
    • 1,1%
   • Железо
    • 70 mg
   • Натриум
    • 0,4%
   • Јадете
    • 28 mg
   • Витамин А
    • 12000 IU
   • Печете
    • 9,2 mg
   • Витамин Д3
    • 1200 IU
   • Цинк
    • 105 mg
   • Витамин Е
    • 150 mg
   • Јод
    • 0,87 mg
   • Витамин Б1
    • 5,5 mg
   • Селен
    • 0,35%
   • Витамин Б2
    • 4,5 mg
   • Магнезиум
    • 0,11 mg
   • Витамин Б6
    • 3,2 mg
   • Витамин Б12
    • 48 mg
   • Метаболичка енергија
    • 15,09 MJ/kg, 3604 kcal/kg
   • Биотин H2
    • 150 mg