Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

МАКСИ ПЛУС ХРАНА ЗА КУЧИЊА 15 КГ

1.700,00 ден

Макс Плус

Комплетна храна за мали и средни раси и големини на кучиња

 • Активност на љубовникот:
  • лошо, Умерено
 • Пакување:
  • 1 кг, 15 кг, 3 кг
 • Возраст:
  • Превојот Млад, Пораснато
 • Големина на куче:
  • Тие имаа Средниот
  • ОПИС НА ХРАНАТА

   Комплетна храна за мали и средни раси и големини на кучиња. Премиум храна богата со витамини, макро и микро елементи неопходни за здрав живот на малите и средни кучиња.

   Состав: дехидрирано пилешко, јагнешко и говедско месо, пченка, ладно цедени растителни масла, масти, пченкарно брашно, тестенини од репа, квасец, лецитин.

   • Протеини
    • 23%
   • Пантонска киселина
    • 12 mg
   • Масти
    • 12%
   • Ниацин
    • 24 mg
   • Сурово влакно
    • 2,7%
   • Витамин Ц
    • 60 mg
   • Пепел
    • 8,2%
   • Фолна киселина
    • 0,4 mg
   • Калциум
    • 1,6%
   • Холин хлорид
    • 750 mg
   • Фосфор
    • 1,1%
   • Железо
    • 70 mg
   • Натриум
    • 0,4%
   • Јадете
    • 28 mg
   • Витамин А
    • 12000 IU
   • Печете
    • 9,2 mg
   • Витамин Д3
    • 1200 IU
   • Цинк
    • 105 mg
   • Витамин Е
    • 150 mg
   • Јод
    • 0,87 mg
   • Витамин Б1
    • 5,5 mg
   • Селен
    • 0,35%
   • Витамин Б2
    • 4,5 mg
   • Магнезиум
    • 0,1 mg
   • Витамин Б6
    • 3,2 mg
   • Витамин Б12
    • 48 mg
   • Метаболичка енергија
    • 14,40 MJ/kg, 3439 kcal/kg
   • Биотин H2
    • 150 mg