Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL LARGE ХРАНА ЗА КУЧИЊА 15 КГ

2.400,00 ден

ОПИС НА ХРАНАТА
Комплетна храна за возрасни кучиња од средни и големи раси и големини Богата со потребните макро и микро елементи, наменета за возрасни кучиња со средна големина, големи и екстремно големи. Обезбедува доволно квалитетна енергија за нормални и засилени активности. Погоден за натпреварувачки кучиња бидејќи го намалува нивниот стрес за време на натпреварувањето. Влијае на добриот квалитет на палтото и придонесува за цврстината на зглобовите.

Состав: дехидрирано пилешко, мисирка, пајче и туна 28%, ориз 15%, пченка, ладно цедено растително масло, пилешка маст, ленено семе 5%, тестенини од репа, пивски квасец, хидролизиран црн дроб, инулин (екстракт од цикорија), MOS (екстракт квасец), лецитин, хондроитин и глукозамин.

 • Proteini
  • 24%
 • Pantonenska kiselina
  • 15 mg
 • Masti
  • 15%
 • Niacin
  • 25 mg
 • Sirova vlakna
  • 2,9%
 • Vitamin C
  • 60 mg
 • Pepeo
  • 6,9%
 • Folna kiselina
  • 0,4 mg
 • Kalcijum
  • 1,2%
 • Holin hlorid
  • 920 mg
 • Fosfor
  • 0,9%
 • Gvožđe
  • 81 mg
 • Natrijum
  • 0,3%
 • Mangan
  • 29,5 mg
 • Vitamin A
  • 16000 IU
 • Bakar
  • 15,7 mg
 • Vitamin D3
  • 1600 IU
 • Cink
  • 142 mg
 • Vitamin E
  • 210 mg
 • Jod
  • 1,42 mg
 • Vitamin B1
  • 6 mg
 • Selen
  • 0,28 mg
 • Vitamin B2
  • 6,8 mg
 • Magnezijum
  • 0,1 mg
 • Vitamin B6
  • 4,8 mg
 • Vitamin B12
  • 72 mg
 • Metabolička energija
  • 15,19 MJ/kg, 3627 kcal/kg
 • Biotin H2
  • 160 mg