Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL МАКСИ МИКС ХРАНА ЗА КУЧИЊА 15 КГ

1.700,00 ден

Макси микс

Комплетна храна за нормално активни кучиња од сите раси

 • Активност на љубовникот:
  • лошо, Умерено
 • Пакување:
  • 1 кг, 10 кг, 15 кг, 3 кг
 • Возраст:
  • Израснат, Сениор
 • Големина на куче:
  • средината, голем
  • ОПИС НА ХРАНАТА

   Комплетна храна за нормално активни кучиња од сите раси кои не се изложени на тешки физички оптоварувања. Премиум храна богата со витамини, макро и микро елементи неопходни за здрав живот на возрасни кучиња. Енергетската вредност на храната Maxi Mix е прилагодена на намалените потреби на помалку активните кучиња.

   Состав: пченка, дехидрирано пилешко, свинско и говедско месо, ладно цедено растително масло, маснотии, тестенини од репка, квасец, натриум хлорид, бои за храна.

   • Протеини
    • 18%
   • Пантонска киселина
    • 8 mg
   • Масти
    • 9%
   • Ниацин
    • 18 mg
   • Сурово влакно
    • 3,3%
   • Витамин Ц
    • 40 mg
   • Пепел
    • 5,5%
   • Фолна киселина
    • 0,4 mg
   • Калциум
    • 1,3%
   • Холин хлорид
    • 600 mg
   • Фосфор
    • 0,9%
   • Железо
    • 30 mg
   • Натриум
    • 0,4%
   • Јадете
    • 11 mg
   • Витамин А
    • 6000 IU
   • Печете
    • 5,3 mg
   • Витамин Д3
    • 600 IU
   • Цинк
    • 53 mg
   • Витамин Е
    • 60 mg
   • Јод
    • 0,5 mg
   • Витамин Б1
    • 2,9 mg
   • Селен
    • 0,2 mg
   • Витамин Б2
    • 2,9 mg
   • Магнезиум
    • 0,09 mg
   • Витамин Б6
    • 1,6 mg
   • Витамин Б12
    • 24 mg
   • Метаболичка енергија
    • 14,08 MJ/kg, 3362 kcal/kg
   • Биотин H2
    • 90 mg