Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL PROFI LINE POVER ХРАНА ЗА КУЧИЊА 18 КГ

2.300,00 ден

ОПИС НА ХРАНАТА
POWER е комплетна храна за кученца, млади и возрасни хиперактивни кучиња, како и работни кучиња од сите раси и големини.

СОСТАВ: Дехидрирано месо кое со својата комбинација обезбедува избалансиран аминокиселински состав, лесна сварливост и потребна енергија за раст (патка и говедско мин. 34%), нуспроизводи од животинско потекло (хемоглобин), житарки (кои не содржат глутен а можноста за алергии се намалува), маснотиите и масла од живина (во комбинација обезбедуваат есенцијални масни киселини и енергија за раст и работа), нуспроизводи од житарки (обезбедуваат
потребното количество целулоза), растителни нуспроизводи, пивски квасец (со масни киселини влијае на квалитетот на косата), лецитин (влијае на развојот на квалитетни крвни садови), FOS и MOS (го забрзуваат варењето), омега 6 и омега 3 масни киселини (придонесуваат за развој на нервниот систем) и таурин (влијае на развојот на мускулите – особено на срцевиот мускул).

 

 • Proteini
  • 30 %
 • Masti
  • 20 %
 • Sirova vlakna
  • 2,9 %
 • Pepeo
  • 7,2 %
 • Metabolička energija
  • 16,19 MJ/kg, 3867 kcal/kg