Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

ХРАНА ЗА КУЧИЊА BEST BREEDER ОРГИНАЛ ПРЕМИУМ ПИЛЕ 20 КГ

2.700,00 ден

Сува храна за млади кучиња.

Состав:  Месо и месни производи (пилешко 10%), житарки (ориз 10%), масла и масти, протеини од растително потекло, производи од зеленчук, јајца и производи на база на јајца, квасец, минерали и витамини.

Аналитички состав: Сурови протеини 30%, масла и масти 20%, сурови влакна 3%, сурова пепел 7%, калциум 1.5%, фософор 1%.

Пакување од 20 килограми.