Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

ХРАНА ЗА КУЧИЊА BEST BREEDER АКТИВ ГОВЕДСКО 20 КГ

2.500,00 ден

Сува храна за куче.

Состав: Месо и месни производи (пилешко 14%), житарки (ориз 4%), масла и масти, дехидрирана риба харинга, сончогледово масло, дикалциум фосфат, потасиум хлорид, содиум хлорид и пивски квасец.

Аналитички состав: Сурови протеини 25%, масла и масти 16%, сурови влакна 3%, сурова пепел 7,5%, калциум 1.3%, фософор 1%.