Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

ХРАНА ЗА КУЧИЊА SIMPATY ENERGY 20 КГ

2.400,00 ден

Состојки: месни производи (35%), житарици (33%), растителни производи, масла и масти, екстракт од растителни протеини. минерали, шеќер (0.5%) и витамини.

Пакување од 20 килограми.