Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

ХРАНА ЗА КУЧИЊА SIMPATY ПАПИ 15 КГ

2.100,00 ден

Сува храна за млади кучиња кои ги содржи сите состојки потребни за правилен и здрав развој.

Состав: Житарки (ориз 10%), месо и месни производи (пилешко 14%), растителни производи, масти и масла, екстракт од протеини, шеќери, јајца, производи од јајца, квасец и минерали.

Аналитички состав: Суров протеин 28%, сурови масла и масти 13%, влага 10%, сурови влакна 2%,  сурова пепел 7,5%, калциум 1,3%, фосфор 0,9%, магнезиум 0,1%, натриум 0,45% и калиум 0.63%.

Пакување од 15 килограми.