Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL МАКСИ BASIC ХРАНА ЗА КУЧИЊА 15 КГ

1.400,00 ден

Maxi Basic

Комплетна храна за нормално активни и дебели кучиња

 • Активност на љубовникот:
  • лошо, Умерено
 • Пакување:
  • 1 кг, 10 кг, 15 кг, 3 кг
 • Возраст:
  • Израснат, Сениор
 • Големина на куче:
  • средината, голем
  • Комплетна храна за нормално активни и дебели кучиња од сите големини и раси. Храна од врвна класа богата со витамини, макро и микро елементи неопходни за здрав живот на возрасните и нормално активните постари кучиња. Со храната Maxi Basic, тежината на дебелите кучиња лесно може да се доведе до оптимално ниво.Состав: пченка, дехидрирано пилешко, свинско и говедско месо, ладно цедено растително масло, маснотии, тестенини од репка, квасец, натриум хлорид.
  • Протеини
   • 20%
  • Пантонска киселина
   • 8 mg
  • Масти
   • 8%
  • Ниацин
   • 18 mg
  • Сурово влакно
   • 3,3%
  • Витамин Ц
   • 40 mg
  • Пепел
   • 6,2%
  • Фолна киселина
   • 0,4 mg
  • Калциум
   • 1,4%
  • Холин хлорид
   • 600 mg
  • Фосфор
   • 0,9%
  • Железо
   • 30 mg
  • Натриум
   • 0,4%
  • Јадете
   • 11 mg
  • Витамин А
   • 6000 IU
  • Печете
   • 5,3 mg
  • Витамин Д3
   • 600 IU
  • Цинк
   • 53 mg
  • Витамин Е
   • 60 mg
  • Јод
   • 0,5 mg
  • Витамин Б1
   • 2,9 mg
  • Селен
   • 0,2 mg
  • Витамин Б2
   • 2,9 mg
  • Магнезиум
   • 0,09 mg
  • Витамин Б6
   • 1,6 mg
  • Витамин Б12
   • 24 mg
  • Метаболичка енергија
   • 13,76 MJ/kg, 3288 kcal/kg
  • Биотин H2
   • 90 mg