Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Premil Mini papi herbal 12 kg

2.500,00 ден

ОПИС НА ХРАНАТА
Специјално формулирана храна за кутриња од мали раси од 5 недели. Се користи по прекинување на употребата на храна G2. Содржи уникатна комбинација од билки и растителни екстракти со цел оптимален развој на дигестивниот тракт, зачувување и зајакнување на имунитетот кај кученцата од мали раси.

Состав: дехидрирана мисирка, пајче и туна 31%, ориз 20%, пилешка маст, ладно цедено растително масло, рибино масло, ленено семе 5%, тестенини од репа, хидролизиран црн дроб, пивски квасец, мешавина од лековити растенија 2%, инулин (цикорија екстракт), таурин, хондроитин и глукозамин.

 • Proteini
  • 29%
 • Pantonenska kiselina
  • 18 mg
 • Masti
  • 18%
 • Niacin
  • 25,6 mg
 • Sirova vlakna
  • 2,6%
 • Vitamin C
  • 60 mg
 • Pepeo
  • 6,9%
 • Folna kiselina
  • 0,4 mg
 • Kalcijum
  • 1,9%
 • Holin hlorid
  • 1200 mg
 • Fosfor
  • 1,1%
 • Gvožđe
  • 91 mg
 • Natrijum
  • 0,3%
 • Mangan
  • 33,2 mg
 • Vitamin A
  • 18000 IU
 • Bakar
  • 16 mg
 • Vitamin D3
  • 1800 IU
 • Cink
  • 160 mg
 • Vitamin E
  • 240 mg
 • Jod
  • 1,6 mg
 • Vitamin B1
  • 5,8 mg
 • Selen
  • 0,32 mg
 • Vitamin B2
  • 5,1 mg
 • Magnezijum
  • 0,1 mg
 • Vitamin B6
  • 5 mg
 • Taurin
  • 1430 mg/ kg
 • Vitamin B12
  • 90 mg
 • Metabolička energija
  • 15,86 MJ/kg, 3788 kcal/k