Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL PROFI LINE ENERGI ХРАНА ЗА КУЧИЊА 18 КГ

2.150,00 ден

ОПИС НА ХРАНАТА
ENERGY е комплетна храна за млади кучиња од средни и големи раси како и за возрасни активни кучиња при полесна обука.

СОСТАВ: Дехидрирано месо (живина мин. 28%), животински нуспроизводи, житарки (кои не содржат глутен и се намалува можноста за алергии), нуспроизводи од житарки (обезбедете ја потребната количина целулоза), масла и масти (во комбинација обезбедуваат есенцијални масни киселини), растителни нуспроизводи, пивски квасец (со масла го подобрува квалитетот на косата), лецитин (за квалитетни крвни садови), ФОС, МОС (олесни
варење), хондроитин и глукозамин (ги штитат и зајакнуваат зглобовите кај тешките и големи работни кучиња).
МИНИМУМ: 76% животински протеини.

 • Proteini
  • 25 %
 • Masti
  • 17 %
 • Sirova vlakna
  • 2,8 %
 • Pepeo
  • 6,8 %
 • Metabolička energija
  • 15,63 MJ/kg, 3734 kcal/kg