Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL PROFI LINE EXTRIME ХРАНА ЗА КУЧИЊА 18 КГ

2.150,00 ден

Extreme е комплетна храна базирана на лесно сварливи животински протеини, наменета за хиперактивни и работни кучиња од сите раси и големини, постари од 8 месеци.

СОСТАВ: Дехидрирано месо (мисиркино мин. 29%), животински нуспроизводи, житарки (кои не содржат глутен и ја намалуваат можноста за алергии), масла и масти (комбинирани за да обезбедат есенцијални масни киселини и енергија за работа), житарки нуспроизводи (обезбедете ги потребните
количина на целулоза), растителни производи и несакани производи, пивски квасец (со масните киселини влијае на квалитетот на косата), лецитин, омега 6 и омега 3 масни киселини (влијаат на подобра послушност) и екстракт од инулин од цикорија (за подобро варење) .

МИНИМУМ: 78% животински протеини.

 • Proteini
  • 26 %
 • Masti
  • 20 %
 • Sirova vlakna
  • 2.7 %
 • Pepeo
  • 7%
 • Metabolička energija
  • 16,46 MJ/kg, 3931 kcal/kg