Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL PROFI LINE TREAT ХРАНА ЗА КУЧИЊА 18 КГ

2.300,00 ден

TREAT е комплетна храна за возрасни кучиња.

СОСТАВ: Дехидрирано месо (мин. 27,4%), животински нуспроизводи, житарки (кои не содржат глутен и можност за
алергија), нуспроизводи од житни зрна (обезбедете ја потребната количина целулоза), масла и масти (во комбинација, обезбедуваат есенцијални масни киселини), растителни нуспроизводи, пивски квасец (со масла, влијае на квалитетот на палтото), FOS и MOS (го олеснуваат варењето), хондроитин и глукозамин
(заштита и зајакнување на зглобовите кај големите и дебели кучиња).

МИНИМУМ: 70% животински протеини.

 

 • Proteini
  • 23 %
 • Masti
  • 13 %
 • Sirova vlakna
  • 3,1 %
 • Pepeo
  • 6,9 %
 • Metabolička energija
  • 14,74 MJ/kg, 3520 kcal/kg