Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

PREMIL PROFI LINE WIN ХРАНА ЗА КУЧИЊА 18 КГ

2.150,00 ден

WIN е комплетна храна за возрасни изложбени кучиња.

СОСТАВ: дехидрирано месо од живина (мин. 27%), нуспроизводи од животинско потекло, житарки (кои се без глутен, така што постои намалена шанса за алергиска реакција), нуспроизводи од житарки (обезбедете ја потребната количина целулоза) , масла и масти (комбинирани обезбедуваат есенцијални масни киселини), растителни нуспроизводи (го подобруваат варењето), пивски квасец (со масни киселини го подобрува квалитетот на облогата), лецитин (го промовира квалитетот на крвните садови), омега-6 и омега -3 масни киселини (ја зголемуваат послушноста). Додадени адитиви: витамини, минерали, антиоксиданси и конзерванси.

МИНИМУМ: 74% животински протеини.

 

 • Proteini
  • 24%
 • Masti
  • 15%
 • Sirova vlakna
  • 2,9%
 • Pepeo
  • 7%
 • Metabolička energija
  • 15,17 MJ/kg, 3624 kcal/kg