Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Premil SURISE 15 kg

2.400,00 ден

ОПИС НА ХРАНАТА
72% протеин од животинско потекло

Комплетна храна за зајакнување на имунитетот на кучињата, за чувствителни кучиња и кучиња склони на алергии.Богат со потребните макро и микро елементи и житарки кои не содржат глутен. Наменет за сите категории и големини на кучиња, а поради присуството на патко месо и ориз, особено е добар за кучиња кои имаат проблеми со алергии и варење. Урамнотежениот сооднос на фрукто-олигосахариди и манан-олигосахариди со природен извор на витамини од групата Б овозможува одличен квалитет на облогата и максимална употреба на храната со минимално оптоварување на внатрешните органи. Доволно висока и добро избалансирана енергетска порција во комбинација со протеини од компир, омега 6 и омега 3 масни киселини, особено DHA, помага да се решат проблемите со дебелината, алергиите и стресот.

Состав: дехидрирано јагнешко месо, патка и туна 27%, ориз 27%, компир протеин, ладно цедено растително масло, пилешка маст, рибино масло, ленено семе 4%, тестенини од репка, хидролизиран црн дроб, пивски квасец, сушено јаболко, инулин (екстракт од цикорија ), MOS (екстракт од квасец) и лецитин.
OPIS NA HRANATA
72% protein od životinsko poteklo

 • Proteini
  • 23%
 • Pantonenska kiselina
  • 15 mg
 • Masti
  • 14%
 • Niacin
  • 25 mg
 • Sirova vlakna
  • 2,3%
 • Vitamin C
  • 60 mg
 • Pepeo
  • 6,4%
 • Folna kiselina
  • 0,4 mg
 • Kalcijum
  • 1,4%
 • Holin hlorid
  • 920 mg
 • Fosfor
  • 1,1%
 • Gvožđe
  • 81 mg
 • Natrijum
  • 0,3%
 • Mangan
  • 29,5 mg
 • Vitamin A
  • 16000 IU
 • Bakar
  • 15,7 mg
 • Vitamin D3
  • 1600 IU
 • Cink
  • 142 mg
 • Vitamin E
  • 210 mg
 • Jod
  • 1,42 mg
 • Vitamin B1
  • 6 mg
 • Selen
  • 0,28 mg
 • Vitamin B2
  • 6,8 mg
 • Magnezijum
  • 0,1 mg
 • Vitamin B6
  • 4,8 mg
 • Vitamin B12
  • 72 mg
 • Metabolička energija
  • 15,14 MJ/kg, 3616 kcal/kg
 • Biotin H2
  • 160 mg