Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Salute mini adult 0.8kg – Храна за куче

450,00 ден

Сува храна за куче.

Состав: месо од патка како единствен извор на протеини од животинско потекло и овес како единствен извор на јаглехидрати од расително потекло. Исто така богата е со рибино масло, природен извор на масни киселини Омега 3 кое е важно за циркулација, изглед на кожа и влакното, како и присуство на билки кои се важен антиоксиданс и глукозамин кој е важен за зглобни р’скавици. Со фруктулоигосахариди и циколија кои имаат пробиотско дејство.

Аналитички состав: 25% протеини, 15% масти, 25% месо од патка и 24% овес.