Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Salute puppy Medium/Maxi 1kg – Храна за куче

240,00 ден

Сува храна за големи раси на кучиња од мала и средна возраст.

Состав: месо од патка како единствен извор на протеини од животинско потекло и овес како единствен извор на јаглехидрати од расително потекло. Исто така богата е со рибино масло, природен извор на масни киселини Омега 3 кое е важно за циркулација, изглед на кожа и влакното, како и присуство на билки кои се важен антиоксиданс и глукозамин кој е важен за зглобни р’скавици. Со фруктулоигосахариди и циколија кои имаат пробиотско дејство.

Аналитички состав: 27.5% протеини, 11% масти, 25% месо од патка и 24% овес.

Пакување од 12 килограми.