Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Шампон За Миленици ОКЕАН 250ml – PK001

160,00 ден

Шампон За Миленици ОКЕАН 250ml – PK001

160.00 ден

Шампонот  Мио Пет е специјален за мачки и кучиња. Богат со арганско масло  што ги храни корените на влакната, давајќи мекост виталност и сјај на крзното. Има ефект за намалување на лошите миризби, како и го олеснува чешлањето.

Напомена: Не се користи на мачки и кучиња помали од 6месеци.