Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cutesan – 0539 – Padovan

170,00 ден

Cutesan – 0539 – Padovan

Крема за нозе на птици. Се користи во случај на убод од инсекти, скалирање на кожа или пак иритација и отекување на нозете на птиците.

Пакување од 2 милилитри.