Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Mutavigor – 0513 – Padovan

200,00 ден

Mutavigor – 0513 – Padovan

Мултивитамински додаток за сите видови на птици, особено витамин Ц и Е, кој се покажа како корисен за птици во процес на митарење.

Пакување од 30 милилитри.