Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ocean Fresh Air – 0118 – Padovan 1 КГ

70,00 ден

Минерален песок за птици за одржување на хигиена во кафезот и спречување на непријатен мирис. Мешавина од ситен кварц и здробени морски школки.

Пакување од  1 килограм.