Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ocean Fresh Air – 0118 – Padovan

220,00 ден

Минерален песок за птици за одржување на хигиена во кафезот и спречување на непријатен мирис. Мешавина од ситен кварц и здробени морски школки.

Пакување од  5 килограм.