Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Sanibird Litter 5l

220,00 ден

Sanibird Litter 5l

220.00 ден

Песок за птици, со мирис на рузмарин.

Неговиот мирис на рузмарин го стимулира дишењето и го подобрува функционирањето на дишните патишта на вашата птица.

Благодарение на неговото сепиолитно дејство ја апсорбира влажноста што се наоѓа во кафезите и го спречува размножувањето на бактериите и појавата на болести.

Пакување од 5 литри.