Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Stix Sweet Cocorite ed Esotici Витамински стапчиња за папагали 0206 Padovan

100,00 ден

Стапчиња со мед и јајца за тигрици и мали егзотични папагали, се даваат како додаток во исхраната.

Пакување од 80 грама.