Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Vitavigor – 0510 – Padovan

220,00 ден

Vitavigor – 0510 – Padovan

Мултивитамински додаток за сите видови на птици. Богата е со Л-карнитин за зајакнување на енергија на птиците особено во состојба на стрес, како и со масна киселина Омега-3.

Пакување од 30 милилитри.

Мултивитамински додаток за сите видови на птици. Богата е со Л-карнитин за зајакнување на енергија на птиците особено во состојба на стрес, како и со масна киселина Омега-3.

Пакување од 30 милилитри.