Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

GrandMix Canarini – 0182 – Padovan

220,00 ден

GrandMix Canarini – 0182 – Padovan

200.00 ден

Мешавина од зрна и семиња, со дехидрирано овошје, бисквити и школки, со додадени витамини за канаринци.

Пакување од 1 килограм.