Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

GrandMix Esotici – 0277 – Padovan

120,00 ден

GrandMix Esotici – 0277 – Padovan

100.00 ден

Мешавина од зрна и семиња, со дехидрирано овошје, бисквити и школки, со додадени витамини за мали егзотични папагали.

Пакување од 400 грама.