Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

GrandMix Parrocchetti – 0278 – Padovan

110,00 ден

GrandMix Parrocchetti – 0278 – Padovan

100.00 ден

Мешавина од зрна и семиња, со дехидрирано овошје, бисквити и школки, со додадени витамини за средни папагали.

Пакување од 400 грама.