Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Канистер AT-3338S -Atman

5.400,00 ден

Надворешен филтер за аквариуми AT-3338S. Проток на вода 1500 литри на час. Моќност 18 вати. Димензии 23х23х44цм. Три прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.