Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

CHIHIROS RGB VIVID 2 Black

Original price was: 36.000,00 ден.Current price is: 29.999,00 ден.

Купи!

Опис
RGB VIVID II од Chihiros е модерна LED светилка за приврзоци за аквариуми што ја истакнува целосната разнобојност и на водните растенија и на животните на секој резервоар. Распоредот на црвените, зелените и сините LED диоди во само еден LED чип обезбедува најприроден приказ на бои во светлината и оптимално го поддржува растот на растенијата. Благодарение на нејзината осветленост и излезна светлина, светилката е исто така одличен избор за густо засадени резервоари или за растенија со посебни барања за осветлување. Со своето излезно светло, ламбата е наменета за аквариумски резервоари со должина од 60 до 90 см и се карактеризира со долг век на траење на неговите LED диоди.

RGB VIVID II има претходно инсталиран контролер за Bluetooth. Ова го обесхрабрува од RGB VIVID I, за кој е потребен надворешен уред, командант 4, за да се програмира. Интегрираниот контролер на VIVID II дозволува ракување со ламбата од „My Chihiros APP“ и овозможува индивидуално програмирање за дневен распоред. Преку поставките на апликацијата, осветленоста, температурата на бојата и 3-те канали во боја може лесно да се променат, така што на пр. изгрејсонце и зајдисонце може лесно да се симулираат.
RGB VIVID II содржи интегриран вентилатор кој активно ја лади ламбата за време на работата.

Карактеристики
Вклучувајќи и квалитетна единица за напојување (издание на Германија)
Со вграден Bluetooth контролер
Не е потребен дополнителен командант
Да програмирате преку „My Chihiros APP“
3 канали во боја може да се контролираат одделно
Активно ладење со интегриран вентилатор
Варијанти на бои: сребрена и црна
Употреба
Светилката е заштитена од прскање вода и затоа може безбедно да се инсталира преку отворени аквариуми. Не е погоден за инсталација под капакот.

Технички податоци
LED систем Chihihiros – RGB VIVID II
Потрошувачка на енергија 130 W
Број на LED диоди 160 парчиња
Проток на светлина 5,500 лумен
LED-бои RGB 3 во 1
Влез на напојување AC100 – 240V, 50 – 60 HZ
LEDивотен век на ЛЕР над 50.000 часа
Работна температура -20 ~ 40 ° C
IP класа на заштита IP43
Димензии
LED систем Chihihiros – RGB VIVID II
Должина 455 мм
Ширина 162 мм
Висина 34 мм
Погоден за големина на аквариум 60 – 90 см ширина на резервоарот