Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Храна за кои “Tetra pond colour sticks 10L

1.600,00 ден

Пловечка комплетна храна за дворни езерца. Хранливите материи, минерали и витамини, како и каротеноиди обезбедуваат избалансирана исхрана и промовираат живописни бои на рибите.
Каротеноидите природно ги зголемуваат црвените, жолтите и портокаловите пигменти на рибата.
Видливи резултати по само неколку недели на редовно хранење.Достапна во пакување од 10 литар.